V moderně vybavené kuchyni zaměstnanci vaří pět druhů jídel podle lékařem určených diet našich uživatelů (racionální, jaterní, bezmléčná, výživná, bezlepková a diabetická). Celodenní stravování zahrnuje snídani, dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu, večeři a pro výživnou a diabetickou dietu ještě večeři druhou.
Vedoucí kuchař po konzultaci s externími odborníky na správnou výživu sestavuje jídelníček. Ten je určený pro devět týdnů a jednotlivá jídla v něm se obměňují dle sezóny (ovoce, zelenina).
Každé oddělení má svou jídelnu, kde si uživatelé spolu s pečujícím personálem jídlo společně servírují.
Ceník stravy od 1. 1. 2019:
170Kč za den
Přidejte svůj komentář
Komentáře
Příspěvek zatím nikdo nekomentoval, buďte první :-)